menu
Word Lid
Laurent Cooreman is nieuwe kopman van Vlaams Belang Brecht

Met het oog op de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024 versterkt Vlaams Belang Brecht zich enorm met de komst van de 

37-jarige Laurent Cooreman.

Laurent Cooreman is actief als ondernemer in de medische en farmaceutische sector. Hij is vader van 3 zoontjes en woont met zijn vrouw Marleen sinds 7 jaren in Brecht.

Wouter Bollansée, voorzitter van Vlaams Belang Voorkempen: “Ik heb Laurent leren kennen als vader van een klasgenoot van mijn zoontje. Eerder toevallig geraakten we in gesprek over politiek en al snel bleek dat Laurent dezelfde visie deelde met mij over de lokale politieke uitdagingen alsook de nationale politieke onderwerpen. Na enkele uitvoerige gesprekken, in samenzijn met Vlaams Belang Brecht-voorzitter Kris De Pooter, werd er een wederzijds vertrouwen gevonden tot een ambitieuze samenwerking. Een samenwerking die in mijn ogen als ambitie beleidsdeelname in Brecht moet koesteren.”

Er zijn nog versterkingen in aantocht.

Kris De Pooter, voorzitter van Vlaams Belang Brecht: “Op onze bestuursvergadering van 20 december 2023 werd Laurent unaniem aanvaard als nieuwe kopman en werd beslist om hem namens de Vlaams Belang-afdeling Brecht voor te dragen als lijsttrekker. Deze kandidatuur werd aansluitend op de regioraad aanvaard en zo zal naar een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de nationale partijraad weldra het lijsttrekkerschap van Laurent Cooreman bekrachtigen. Ik ben enorm verheugd met de komst van Laurent. Het is duidelijk dat samen met nog op komst zijnde versterkingen we ambitieus mogen zijn in Brecht.”

Laat ons samen schouders zetten onder het project van Tom Van Grieken.

Laurent Cooreman, nieuwe kopman van Vlaams Belang Brecht: “Ik ben enorm gemotiveerd om de ploeg van Vlaams Belang Brecht te leiden in de verkiezingscampagne naar 13 oktober 2024. Een solidair Vlaanderen kan enkel maar in combinatie met een rechtvaardig en streng beleid. Wat dat betreft apprecieer ik ook enorm de politieke lijn die Tom Van Grieken hanteert. Als vader maak ik me grote zorgen over de toekomst van onze kinderen als ik de huidige politieke cultuur bekijk. Op dat moment kan je 2 dingen doen: Enkel maar zagen en klagen en niets doen, of je nek uitsteken en er alles aan doen om de Vlaming en Brechtenaar een ander en beter beleid te geven. Vol overtuiging koos ik voor het tweede. Ik roep iedereen dan ook op om mee de schouders te zetten onder het Vlaams Belang project #Missie2024.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF